Minut on haastettu kertomaan kansalla omista omituisuuksista. ELi homman ideana on kertoa viisi omaa omituisuuttaan ja haastaa viisi muuta bloggaajaa kertomaan omansa. Haastan Minnin. Koska en tunne muita blogittajia.

Jussin omituisuudet:

1. Kisaaminen eri kulkuvälineiden kanssa kun itse liikun apostolinkyydillä. Eli valitsen tietyn kohda mikä minun pitää ohittaa ennekuin vastaantuleva auto ohittaa kyseisen kohdan. Tämä ei hekä ole omituisuus koska muutkin perheessäni harrastavat tätä..

2. Nirsoilu. Olen nirso ruuan suhteen. Maku ei ole ratkaiseva tekijä vaan se miltä ruoka tuntuu suussa. Esimerkiksi sipuli on pahaa koska se narskuu hampaissa, ja tuntuu ällöttävältä. Huono puoli asiassa on se että sipulin maku on taas aivan erinomainen. Mutta onneksi on sipulijauhe keksitty.

3. Herätyskellon katselu. Kun käyn nukkumaan laitan herätyskellon soimaan, mutta jo muutaman minuutin kuluttua varmista että laitoinko minä oikeasti sen kellon soimaan. Tätä jatkuu noin viisi kertaa.

4. Aamuomituisuus. En pysty syömään aamulla aamiaista jos joku muu syö siinä samaan aikaan. Rupeaa ärsyttämään rankasti. Kuten myös hyvien huomenten toivottelu kun juuri on herännyt. Se kuulostaa tekopirteältä, kukaan ei voi olla pirteä aamulla eikä huomen voi olla hyvä jos joutuu heräämään kesken unien.

5. Imurifobia. Imurin ääni on hirveä ja saa minut pahalle tuulelle. Jo imuri sanan mainiseminen saa karvani nousemaan pystyyn.

Tässä oli omituisuuteni, tai osa niistä. Nyt haastan siis Minni sinut kertomaan omituisuuksistasi koko webmaailmalle. Laitan vielä haasteen sinun blogisi kommenttiosioon.