Ärsyttää... Paljon... Kirjotin juuri noin kahden A4-sivuisen kirjoituksen tähän blogiini ja painoin vahingossa alt+nuoli näppäintä ja kaikki hävisi.. Kirjotin tunnin ja kaikki hukkaan. Noh. Asiani koski presidentin vaaleja ja omituisuuksia..

Presidentin vaalien toinen kierros on ovella ja olen ihmetellyt muutamaa seikkaa... Ensinnäkin miksi puolueet saavat suuret määrät puoluetukea presidentinvaaleja varten ja jos kerää 20 000 tuhatta nimeä ja pääsee presidenttiehdokkaaksi joutuu tulemaan toimeen omalla säästöpossullaan. Miksi Suomessa ei voisi olla sellaista lainsäädäntöä että jokainen ehdokas saisi tietyn summan käyttöön vaaleja varten eikä enempää saisi käyttää. Ovatko puolueet ainoa kanava jotka saavat tuottaa presidenttejä? Onko se demokratiaa? Eihän presidentivaaleissa ole kysymys puoluevaaleista, päinvastoin puolueethan ottavat puoluekirjan pois presidentiltä kun hänet on valittu.

Toinen mieltäni askaruttanut asia on ehdokas Niinistön ja ehdokas Halosen NATO kannat. Olen nimittäin pettynyt tuttuihini he nimittäin väittävät että Niinistö ajaa Suomen NATO:n jäseneksi, vaikka hän on monesti sanononut että kansanäänestyksen kautta NATO:oon liittyminen päätetään. Ehdokas Halonen ei tähän ole edes ottanut kantaa. Hänellehän on aivan sama mitä kansa hänestä ajattelee vaalien jälkeen ja hän voi haistattaa pitkät kaikille jos hänet valitaan virkaan, vuoden 2012 vaaleissahan Halonen ei tässä teoreettisessa tapauksessa voisi enää olla ehdolla. Ehkä näillä epäilijöillä on muita argumentteja, esimerkiksi se että ehdokas Halonen on nainen. Mutta tätähän ei voi pitää argumenttina koska ihmisethän ovat tasa-arvoisia. Noh, olen kuitenkin yrittänyt kertoa tätä kantaa näille epäilijöille, mutta olen saanut vain vastaukseksi äksyilyä puhelimessa ja eräs toi vauvan kostoksi hoitoon. Kosto epäonnistui kuitenkin täysin koska kyseinen vauva on aivan ihanan loistava tyttö.